Зараз на сайті  

На сайті 152 гостя та 0 користувачів

   

Карта відвідувань  

   

  Директор національного природного парку «Синевир» Микола Дербак і ректор ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» Ігор Цепенда підписали угоду про співпрацю.

Детальніше...

   25 травня в національному природному парку «Синевир» відбулася робоча зустріч директора установи Миколи Дербака, заступника директора Василя Росохи з керівником Проєкту уряду Німеччини «Підтримка природно-заповідних територій в Україні» Міхаель Бромбахером та архітектором Олегом Петришином.

Детальніше...

Розмова з директором Національного природного парку «Синевир», депутатом Закарпатської обласної ради Миколою Дербаком.

Детальніше...

   10 років плідної співпраці на  благо освіти молоді. Такий ювілей спільної праці Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова і Національного природного парку «Синевир» виповнюється цими днями. На початку січня 2011 року ректор ЗВО, доктор філософських наук, професор Віктор Андрущенко та директор нацпарку, кандидат філософських наук Микола Дербак підписали угоду про співпрацю. З того часу на околиці села Колочава започатковано Науково-навчальний центр «Синевир». Тут було   проведено реконструкцію головного корпусу, побудовано ще два додаткові корпуси для викладачів і студентів, заклад для харчування у карпатському стилі – так звана колиба. Одночасно база може прийняти понад 70 осіб. Не забули й про оздоровлення студентів. Оскільки поряд знаходиться природне джерело з мінеральною водою, яка має лікувальні властивості, поблизу бази обладнано купіль, де можна поліпшити своє здоров’я.

Детальніше...

   Святкові костюми для дівчаток і хлопчиків та принтер – такі подарунки отримали в Колочавському дошкільному навчальному закладі №1. Їх організували і передали директор національного природного парку «Синевир», депутат Закарпатської обласної ради Микола Дербак, депутат Колочавської ОТГ Василь Барна, голова профкому НПП «Синевир» Василь Росада. Завідуюча дитячим садком Марія Барна подякувала благодійникам за добру справу, пригадавши, що такі зустрічі з подарунками від керівництва нацпарку – вже традиція.
   Святкові костюми також подаровано для малят НВК с. Мерешор. Керівниця згаданого закладу подякувала благодійникам та висловила сподівання на подальшу співпрацю.

Дочірні категорії

   
© ALLROUNDER