4RDJyFQRmK4Мерешорський навчально-виховний комплекс І-ІІ ст. розташований неподалік від Науково-навчального центру «Синевир» Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова. Відтак керівництво київського вишу від часу побудови бази взяло на себе зобов’язання всіляко допомагати школі. Щоразу, приїжджаючи у ці краї, ректор НПУ ім. М.П. Драгоманова Віктор Андрущенко та перший проректор з організації навчально - виховної роботи і економіки Олега Падалка навідуються до навчального закладу, дарують навчальні посібники, спортивний інвентар, цікавляться проблемами навчального комплексу. Почувши про нестачу комп’ютерів у школі, одразу обіцяли допомогти. І слова дотримали. Напередодні Нового року новий комп’ютер від імені керівництва вишу вручили голова Міжгірської РДА Василь Худинець, директор НПП «Синевир» Микола Дербак та керівник ННЦ «Синевир» Анатолій Дербак.


«Щиро вітаємо всіх з прийдешніми святами. Нехай збуваються всі ваші мрії, реалізовуються плани, а в домі панують мир, щастя і добробут», - привітав усіх присутніх директор НПП «Синевир» Микола Дербак.
Привітав усіх та вручив солодкі подарунки вихованцям Мерешорського НВК і депутат Міжгірської районної ради від цього округу, інженер з природокористування НПП «Синевир» Василь Барна.

6I6nYfsR76M
«Я виріс тут і колись відвідував цю школу, тому хотів зробити дітям приємні подарунки, - каже Василь Барна. - Бажаю Вам у Новому році завжди вірити у краще і інколи не опускати руки. Нехай прийдешній рік принесе всім лише хороше».
Директор Мерешорського НВК Ганна Матвіївна висловила слова вдячності за цінні подарунки та побажала гостям радісних свят.

XBYnsRiWh8w