Зараз на сайті  

На сайті 40 гостей та 0 користувачів

   

Карта відвідувань  

   
   Відбулася зустріч помічника ректора Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова Євгена Біденка з директором НПП «Синевир» Миколою Дербаком і відповідальними працівниками установи. Обговорювалися питання подальшої співпраці.
У ході зустрічі Євген Біденко, за дорученням ректора Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова Віктора Андрущенка, вручив срібну медаль «Михайло Петрович Драгоманов 1841 – 1895» начальнику відділу юридичного та кадрового забезпечення НПП «Синевир», голові профспілкової організації парку Василю Андрійовичу Росаді.
  Як зазначається у дипломі, він удостоївся цієї нагороди за особливі досягнення на освітянській ниві, за участь у розробці і впровадженні нових освітніх стандартів, творче використання новітніх педагогічних технологій, якісне оновлення змісту вищої освіти, зміцнення і розвиток її матеріально-технічної бази.
Василь Росада нагороджений ще однією вагомою відзнакою від всеукраїнського об’єднання «КРАЇНА» - «За службу Україні», яку йому передано від голови об’єднання Сопова О.М.
   Василь Андрійович подякував за визнання його праці. Він зазначив, що й надалі готовий працювати для розвитку нашого краю, зокрема Колочавської ОТГ, яка має великі перспективи. Василь Росада також покладається на співпрацю з Національним педагогічним університетом ім. М.Драгоманова, який має свою науково-навчальну базу у Колочаві і підтримує тісні зв’язки з гірським краєм.
   
© ALLROUNDER