23 березня на базі навчального центру НПУ ім. М. Драгоманова проведено тематичний захід для дітей тимчасово переселених осіб за участю співробітників НПП «Синевир».

000.jpg  DSC_0018.JPG

DSC_0064.JPG  DSC_0087.JPG

 DSC_0125.JPG  DSC_0126.JPG

   «Я люблю Україну» - саме такій тематиці присвячено зустріч. Адже, дуже важливо зараз, в складний для нас час, поєднувати патріотизм і природоохоронну тематику для формування у дітей почуття любові та гордості за свою країну. Під час зустрічі, діти дізналися про цікаві та унікальні місця,природні особливості регіону, діяльність парку та цікаві природні об'єкти,що знаходяться на території НПП «Синевир».

       

   Хочеться додати, що попри війну в Україні, діти із великим захопленням  цікавились  та активно  долучались до виконання різних вправ, розгадування загадок, вікторин тощо.

Для організаторів заходу важливим було те, щоб кожен з учасників зміг проявити себе і свої почуття, впоратися зі своїми страхами, відчути себе в безпеці, позбутися тривоги, негативних переживань, навчитися отримати задоволення і насолоду.

       

   Активно учасники долучалися і до практичного заняття. Саме  малювання стало одним із видів терапії для цих дітей. Вони мали змогу на практиці оволодіти технікою створення малюнку за допомогою аплікацій та малювати тими інструментами, які їм до вподоби: фарбами, кольоровими олівцями, фломастерами тощо.

   Кожен учасник мав нагоду продемонструвати свої творчі здібності, проявити свою фантазію на папері, почерпнути нові знання і навички та гарно провести час.

   Насамкінець, всі учасники заходу отримали в подарунок інформаційні листівки, розмальовки та солодощі.