Зараз на сайті  

На сайті 162 гостя та 0 користувачів

   

Карта відвідувань  

   

1123Нещодавно школярів с. Колочава відвідали студенти та викладачі Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, які провели профорієнтаційну роботу.

Серед абітурієнтів та їх батьків було розповсюджено інформаційні матеріали, які стосувалися професійної освіти в НПУ ім. Н.П. Драгоманова, вступу до університету в 2017 році. Було також надані інформаційні матеріали про спеціальності факультету філософської освіти і науки, за якими здійснюється підготовка студентів факультету уже понад десятиліття. Публікуємо коментар викладача кафедри дизайну та реклами Бут Н.К.:

 «Під час співбесід з майбутніми абітурієнтами було виявлено, що значна частина опитаних абітурієнтів вже визначилася з напрямом майбутньої освіти. Частина випускників проявила інтерес до спеціальностей, за якими здійснюється підготовка студентів дизайну та мистецтва.

Ми відчули, що в умовах підвищення вимог до якості трудового потенціалу зростає потреба у формуванні у молоді системи цінностей, за якої повага до праці, прагнення до об’єктивного, раціонального визначення професійного шляху, кар’єрного ростута вдосконалення стає фундаментом майбутнього молодої людини. Питання професійної орієнтації набувають особливого значення. Правильний вибірпрофесії значною мірою гарантує молоді ефективне використанняїї сил і знань в інтересах особи і суспільства. Проблема професійного самовизначення гостро постає перед старшокласниками в процесі формування орієнтирів на майбутнє.

Ми з радістю і надалі готові допомагати випускникам загальноосвітніх навчальних закладів с. Колочава, що потребують підтримки і кваліфікованої допомоги у власному професійному виборі.

Чекоємо на майбутніх першокурсників»

   
© ALLROUNDER