Зараз на сайті  

На сайті 139 гостей та 0 користувачів

   

Карта відвідувань  

   

schkola 6День Святого Миколая – одне з найулюбленіших та очікуваних свят для дітей. В цей день на подарунок чекає кожна дитина.

Його з нетерпінням чекали й учні початкових класів села Колочава. До них з гостинцями від Святого Миколая завітали голова Міжгірської райдержадміністрації Василь Худинець, депутат Міжгірської районної ради Василь Барна, директор навчально-оздоровчої бази Національного педагогічного університету ім. М.Драгоманова Анатолій Дербак. Саме вони, а також директор НПП «Синевир» Микола Дербак посприяли в організації подарунків, створивши для малечі незабутню атмосферу передноворічного свята.

Пакунки з солодощами з рук гостей отримали школярі-першокласники Колочавської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Колочавської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Горбівської ЗОШ І-ІІ ст. Перед гостями початківці виступили з святковими віршиками та теплими словами привітань.

schkola 4Щедрий Святий Миколай завітав й до Мерешорської ЗОШ І-ІІ ст. та початкової школи в Сухарі. Тут учні також отримали солодкі подарунки з рук депутата районної ради Василя Барни.

schkola 2

Крім цього, Меришорській ЗОШ І-ІІ ст. подаровано проектор, який люб’язно передав ректор Національного педагогічного університету ім. М.Драгоманова Віктор Андрущенко. Цінний подарунок столичного вузу стане в нагоді школі.

До речі, за період п’ятирічної співпраці НПП «Синевир» та Національного педагогічного університету ім. М.Драгоманова рад навчальних закладів регіону вже користуються отриманими раніше подарунками від столичного вузу. Навчальна література, оргтехніка стали в нагоді школярам.

Отже, завдяки небайдужості та благодійним вчинкам згаданих вище осіб, юні колочавці гідно святкували День Святого Миколая. Це добрий приклад, вартий наслідування.

 

schkola 3

   
© ALLROUNDER