Зараз на сайті  

На сайті 76 гостей та 0 користувачів

   

Карта відвідувань  

   

DSC 027510-го квітня 2017 р. в Національному педагогічному університету імені М.П. Драгоманова відбулась нарада, де обговорювався стану підготовки університетських таборів відпочинку до нового сезону. Окрему увагу було приділено науково-навчальній базі НПУ «Синевир», директор якої прозвітував про повну готовність до зустрічі відпочивальників у новому сезоні.  

Відпочинок на базі «Синевир» з кожним роком стає все більш популярним серед драгомановців. Завдяки активній роботі сайту, а головне позитивним відгукам відпочивальників, кількість охочих відвідати цю університетську перлину постійно збільшується.

 

Затишні кімнати, унікальна еко-територія, смачні обіди, вигоди, вулик-лежанка, чан з мінеральною водою… Обираючи відпочинок на університетській базі «Синевир», відпочивальник занурюється в повноцінну закарпатську рекреацію. Це стало можливим завдяки наполегливій роботі ініціативній групі. Розвиток університетської бази відпочинку в Закарпатті став можливим завдяки активній увазі ректора університету професора В.П. Андрущенка. Також важливим є своєчасне вирішення організаційно-господарських питань, що стало можливим завдяки ефективній роботі помічника ректора Є.В. Біденка. Вірними друзями, які входять в команду, що підтримує розвиток університетської команди також є директор Національного природного парку "Синевир" М.Ю. Дербак і голова Міжгірської РДА Худинець В.І. 

DSC 0277

Слід відзначити директора бази А.Ю. Дербака, який чудово керує базою відпочинку і завжди приділить увагу кожному гостю. Також активну участь у розбудові бази беруть студенти та викладачі факультету філософської освіти і науки, які під керівництвом професора І.І. Дробота та старшого викладача кафедри дизайну та реклами Н.К. Бут створили унікальний проект ландшафтної території. 

DSC 0268

   
© ALLROUNDER