Зараз на сайті  

На сайті 57 гостей та 0 користувачів

   

Карта відвідувань  

   

riplanka 1 310 червня 2017 року в музейному комплексі «Старе село» (с. Колочава) проходив Фестиваль ріплянки, присвячений національній місцевій страві з картоплі.

   На захід були запрошені викладачі і студенти факультету природничо-географічної освіти та екології НПУ імені М. П. Драгоманова, які в цей час проходили навчальні практики на науково-навчальній базі «Синевир».

 

riplanka 1 1  На святі ріплянки головував губернатор Закарпатської області Геннадій Геннадійович Москаль. Тут були також директор Національного природного парку Синевир Микола Юрійович Дербак, голова Міжгірської державної адміністрації Василь Іванович Худинець, голова Колочавської сільради Юрій Васильович Кливець, директор науково-навчальної бази «Синевир» НПУ імені М.П.Драгоманова Анатолій Юрійович Дербак.

riplanka 1 2  Студенти і викладачі факультету природничо-географічної освіти та екології провели з ними жваву бесіду стосовно перспектив розвитку Закарпатської області, Національного природного парку Синевир, розвитку села Колочава і науково-навчальної бази «Синевир» НПУ імені М.П.Драгоманова. Драгоманівців почастували смачною ріплянкою і різними смаколиками.

  Висловлюємо щиру вдячність господарям фестивалю, і особисто - М. Дербаку, В. Худинцю, Ю. Кливцю та А. Дербаку за запрошення на фестиваль, тепле спілкування та можливість посмакувати страви й долучитися до місцевої культури.

   Бажаємо господарям свята миру, добробуту і процвітання!

Факультету природничо-географічної освіти та екології 

   
© ALLROUNDER