synevir zast

 

 6-9 липня 2017 р. студенти та викладачі Драгоманівського університету провели першу молодіжну школу  науково-популярного досвіду «NewTop». Протягом чотирьох днів учасників літнього проекту чекала  насичена освітньо-екскурсійна програма –  сім тренінгів і сім екскурсій Закарпаттям.

   Літню  школу гостинно прийняла університетська науково-навчальна база «Синевир», яка розташована в  унікальному селі Колочава. За словами організаторів, Закарпаття – чудове місце для проведення заходів  такого формату.

   Учасники молодіжної школи на березі річки Тереблі опановували основи ораторського мистецтва і медитації як оздоровчої практики, а в затишних альтанках занурювались в хвилюючі для молоді теми під час майстер-класів і тренінгів. Кохання, дружба, стосунки, соціальні мережі – все це обговорювалось годинами у підніжжі Карпатських гір. Увечері всі мали можливість порелаксувати в гарячих чанах з мінеральною водою, що сприяє зміцненню здоров’я і покращенню загального тонусу організму. synevir 1

Беззаперечною окрасою програми школи стали екскурсії у музей під відкритим небом «Старе село», Церкву Святого Духа (ХVІІІ ст.), візит-центр Національного природного парку «Синевир», Центр реабілітації бурих ведмедів. Центральною частиною екскурсій стало відвідання морського ока Карпат – неперевершеного озера Синевир. Освітньо-культурологічна ініціатива «NewTop» отримала низку позитивних відгуків від учасників, тому в серпні відбудеться ІІ Молодіжна школа науково-популярного досвіду, і всі зможуть приєднатись в якості спікерів або слухачів. До зустрічі в Карпатах!