Зараз на сайті  

На сайті 78 гостей та 0 користувачів

   

Карта відвідувань  

   

1464635 602100853158582 1446804901 nВельмишановні драгоманівці!
Національний педагогічний університет імені Михайла Драгоманова – провідний педагогічний виш нашої держави, що визнаний і глибоко пошанований у Європі та світі. 
Я гордий, що драгоманівські студенти – це активні громадяни своєї держави, які не залишаються осторонь глобальних соціально-політичних змін в українському суспільстві, мають власну чітку й зважену позицію та готові захищати її. 


Відстоювання свого права на щасливе майбутнє у складі ЄС є закономірним бажанням молодих освічених людей. І я з глибокою повагою поділяю ентузіазм та ініціативу своїх студентів, які прагнуть розвивати науку й освіту України за міжнародними зразками, формувати імідж своєї держави на світовій арені.
Разом з тим, шановні студенти, я закликаю вас залишатися істинними драгоманівцями, педагогами, які завжди були і будуть зразком толерантності й культури поведінки у суспільстві. А тому відстоювати свої погляди й переконання, зважаючи на загальнолюдські принципи демократизму, не порушуючи навчально-виховний процес та дотримуючись глибоких моральних традицій рідного університету.
Я вірю, що ви, як справжні європейські студенти, поважаєте Статут своєї альма матер, цінуєте якість освітніх послуг вишу, який обрали, і з шаною поставитесь до власної освіти. Будьте виваженими й мудрими у своїх рішеннях. Не дозволяйте різноманітним політичним силам маніпулювати вашим ентузіазмом та залишайтеся щирими патріотами свого народу.
Ваш ректор Віктор Андрущенко

   
© ALLROUNDER