Зараз на сайті  

На сайті 11 гостей та 0 користувачів

   

Карта відвідувань  

   

90870642-1B44-4199-902B-7B7076BFB4E6ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА З УЧНЯМИ
КОЛОЧАВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ СТУПЕНІВ №1 ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

3 травня 2018 р.
у Колочавській загальноосвітній школі № 1
відбулась зустріч з учнями 10-11 класівF859B6B9-3F19-4C15-84A7-D678F637843C

НПУ імені М.П.Драгоманова, Факультетет соціально-економічної освіти та управління представляла команда лідерів "Школи SOCIAL лідерства – STUDENT" під керівництвом старшого викладача кафедри теорії та технології соціальної роботи Бибик Дар’ї Дмитрівни.
Поспілкувалися з учнями, розповіли про переваги навчання в НПУ імені М.П.Драгоманова, запросили навчатися за спеціальністю «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка». До уваги потенційних абітурієнтів було представлено бесіду нашої команди лідерів, роздано буклети кафедри теорії та технології соціальної роботи.6F63E082-9D0F-41B1-B2BA-7674BEC7C6DB
Майбутніх абітурієнтів зацікавили наочні профорієнтаційні матеріали, вони ставили питання щодо навчання, та місця для працевлаштування. Цікавилися також студентською діяльністю, та проживанням в гуртожитках.
Надана інформація викликала у старшокласників багато запитань, стало зрозуміло, що перспектива навчатися у одному з найкращих університетів України зацікавила багатьох учнів. Ми запросили майбутніх абітурієнтів відвідати наш Університет.
Поспілкувавшись з вчителями та учнями, ми виявили можливі напрями нашої подальшої співпраці, а саме: залучення учнів випускних класів до Днів відкритих дверей університету; можливість навчання молодих абітурієнтів за спеціальністю «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка» та в аспірантурі.
Триповерхова будівля вразила нас не лише своїм зовнішнім виглядом, а теплою внутрішньою атмосферою. Нам було дуже приємно чути питання від учнів старших класів щодо нашого університету й з легкістю відповідати на них.
Щиро дякуємо за підтримку і допомогу в організації зустрічі з учнями директору загальноосвітньої школи № 1 Кию Михайлу Михайловичу та вчителю історії Василю Васильовичу Глебі. Варто додати, що плідна співпраця з педагогічним колективом школи тільки починається. Тож ми сподіваємося на її успішне продовження.

До нових зустрічей!?

   
© ALLROUNDER